Dinerkaart
Dinerkaart
Voorgerechten
Stokbrood met kruidenboter
4,00
Soep van de dag
4,75
Tomatensoep met balletjes
4,75
Salade met lauwwarme geitenkaas, honingmosterd dressing en bacon
9,50
Huisgesneden carpaccio
8,50
Garnalencocktail
8,50
Gamba's in knoflookboter met stokbrood
8,50
Hoofdgerechten vlees
Kogelbiefstuk naturel of met saus naar keuze
(saus + € 2,25)
17,50
Varkenshaasje naturel of met saus naar keuze
(saus + € 2,25)
15,95
Wienerschnitzel naturel of met saus naar keuze
(saus + € 2,25)
13,90
Mixed Grill; biefstuk, kipfilet, varkenshaas en sparerib met pikante saus
18,00
Spareribs met smokey bbqsaus
17,00
Hot chicken
12,90
Hamburger Fendertse Hoeve met friet
broodje hamburger met bacon, cheese, ui en gebakken ei
10,50
Hoofdgerechten vis
Sliptongetjes (2 stuks)
14,95
Visje van de week, wekelijks variërend
dagprijs
Gebakken zalmfilet met een heerlijke vissaus
16,90
Bijgerechten
Portie friet
2,65
Portie krieltjes
3,10
Portie paprika twisters
3,10
Gemengde salade
3,10
Portie gebakken champignons met ui
3,10
Portie champignonroomsaus
2,25
Portie stroganoffsaus
2,25
Portie pepersaus
2,25
IJs en nagerechten
Vruchtensorbet
schepijs, aardbeiensaus, vruchtjes en slagroom
5,10
Dame Blanche
Schepijs, chocoladesaus en slagroom
5,10
Warme kersen
Schepijs met warme kersen en slagroom
5,10
Fenderts Torentje
Kletskoppen met vanille ijs en slagroom
5,10
Italian coffee met zoetigheden
6,10
Irish coffee met zoetigheden
6,10
Spanish coffee met zoetigheden
6,10
French coffee met zoetigheden
6,10
Koffie Fendertse Hoeve
6,75
Koffie met likeur naar keuze
Amaretto, Tia Maria, Cointreau, Licor 43
6,10
Bij de voorgerechten en soepen serveren wij standaard brood met kruidenboter
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met een salade en een aardappelgarnituur. (max 2 verschillende aardappelgarnituren per tafel. Keuken geopend tot 21.30 uur.