Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Welkom bij de Fendertse Hoeve, een veelzijdig horecabedrijf in Fijnaart!
De Fendertse Hoeve in Fijnaart is een multifunctioneel horeca bedrijf, waar u terecht kunt voor een heerlijk etentje, feesten en partijen, catering, maaltijdenservice of de cafetaria. De mogelijkheden zijn onbeperkt. 
In ons eetcafé kunt u een drankje doen aan de bar met een heerlijk hapje. Of in de zomer heerlijk op het zonovergoten terras. Gezellig borrelen met vrienden, familie of collega’s. Ons eetcafé staat bekend om haar goede prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een ieder staat er wel wat wils op de uitgebreide menukaart. In het eetcafé kunt een frietje met een snack eten tot een heerlijk 3-gangen menu. Tevens biedt het café plaats voor een partijtje darten of biljarten. 
Bent u met een groep? Dan hebben we hier speciale menu’s, buffetten, BBQ arrangementen (ook binnen mogelijk) of steengrill arrangementen voor. 
Liever verzorging op locatie? Geen enkel probleem, wij kunnen u totale zorgen uit handen nemen met heerlijke buffetten, koude schotels, maaltijden service of een verzorgde BBQ. 
Eventueel compleet verzorgd met een bar, koelingen, statafels, party tenten en krukken. Deze service bieden wij aan voor zowel bedrijven als particulier.
Iets te vieren? De feestzaal van de Fendertse Hoeve is breed inzetbaar voor feesten & partijen, zoals voor verjaardagen, groepsdiners, jubilea, bruiloften, koffietafels, maar ook voor trainingen en presentaties is de multifunctionele zaal geschikt. Diverse apparatuur is aanwezig. Eventueel is de zaal uit te breiden met het café gedeelte, zodat ook grote groepen van 300 personen terecht kunnen. 

Door jarenlange ervaring, zorgen wij voor een geslaagd uitje van groot tot klein!
Er is een ruim eigen parkeerterrein aanwezig. 

Graag tot ziens bij de Fendertse Hoeve in Fijnaart,

Team de Fendertse Hoeve

Share by: